Quantcast

Σοκ με Χατζηγιοβάνη στον Παναθηναϊκό - Απίθανο του Σένκεφελντ για Άρη

Χωρίς τον Τάσο Χατζηγιοβάνη θα αναγκαστεί να κατέβει ο Παναθηναϊκός στα δύο ή στα τρία επόμενα ματς των πλέι οφ της Super League 1!

Ο ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού, παρότι έβγαλε κανονικά τη χθεσινή προπόνηση και το δίτερμα, ένιωσε στο φινάλε ένα τσίμπημα στον δικέφαλο, στο σημείο που τον ενοχλούσε τις τελευταίες μέρες.

Έτσι, αργά το βράδυ οι πράσινοι έκριναν σκόπιμο να βγάλει μία μαγνητική, η οποία, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής, έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τίθεται εκτός για τα ματς με Άρη (18/4, 15:00) και ΑΕΚ (21/4, 21:30) και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (25/4, 15:00). Από σήμερα ο 23χρονος διεθνής εξτρέμ θα αρχίσει θεραπείες, με σκοπό να ξεπεράσει τον τραυματισμό όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει, λοιπόν, άλλο ένα πρόβλημα στο κεφάλι του για να δει με ποιον θα τον αντικαταστήσει ενόψει του αγώνα της Λεωφόρου με τον Άρη. Βασικός υποψήφιος είναι ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με τον Σέιχ Νιάς και τον Φραν Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί, μιας και οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του παραμένουν.

Έτσι, ο Γιουνούς Σανκαρέ αναμένεται να πάρει θέση στη μεσαία γραμμή μαζί με Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και Ζοσέ Μαουρίσιο, από τη στιγμή που ο Νιάς θα αγωνιστεί στην άμυνα.