Quantcast

Στέλνει τον Ντε Λιχτ στην Παρί ο Ραϊόλα

O Ματάις Ντε Λιχτ αποτελεί μήλον της έριδος για τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, αφού όλοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου, αλλά και πολλοί άλλοι ενδιαφέρονται για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του Άγιαξ που πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν. Όμως, πλέον υπάρχουν νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Τι κι αν τα περισσότερα σενάρια τον ήθελαν μια… ανάσα από τη Μπαρτσελόνα, τι κι αν ήταν κοντά στη Γιουνάιτεντ, όλα πάνε… περίπατο χάρη στον πανούργο μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα.

Ο πασίγνωστος ατζέντης βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αλλά και πληροφορίες των Ιταλών, στο Παρίσι για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του πελάτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Η γαλλική ομάδα φέρεται πρόθυμη να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης (ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ) του νεαρού από τον Άγιαξ, ενώ φέρεται να έχει δύο σημαντικά πλεονεκτήματα συγκριτικά με την πρόταση της Μπαρτσελόνα.

Μπορεί να καλύψει όποια επιθυμία θέλει στο νέο του συμβόλαιο και μιλάμε για το ποσό που θα αμείβεται, ενώ ο Ραϊόλα θα πάρει αυτό που επιθυμεί. Μεγάλη προμήθεια με την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού η Παρί δίνει το ποσό που θέλει και ο ίδιος, κάτι που δεν έκανε η Μπαρτσελόνα.