Quantcast

Στη σέντρα από σήμερα το Nations League

Με τις αναμετρήσεις της 3ης και της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Nations League.

Η εθνική Ελλάδας υποδέχεται (αύριο στο ΟΑΚΑ 21:45) την Ουγγαρία και θέλει την νίκη προκειμένου να παραμείνει σε «τροχιά κορυφής», όπου θα φθάσει, εφ΄ όσον την επόμενη Δευτέρα (21:45) επικρατήσει στο Τάμπερε της Φινλανδίας, ισοβαθμώντας με τους Σκανδιναβούς (σε περίπτωση που έχουν νικήσει στην Εσθονία).

Ο Μίκαελ Σκίμπε δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα από τους παίκτες που έχει στην διάθεση του, προκειμένου να επιτύχει την μέγιστη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή σ΄ αυτές τις δύο καθοριστικές αναμετρήσεις. Από την πλευρά τους, οι Ούγγροι που επικράτησαν στον πρώτο αγώνα, στην Βουδαπέστη, με 2-1 έρχονται στην Αθήνα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, ενώ οι Φινλανδοί θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευθούν τον παράγοντα έδρα, έτσι ώστε να διατηρήσουν μία διαφορά ασφαλείας από την εθνική Ελλάδας.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Βέλγιο-Ελβετία, Κροατία-Αγγλία, Πολωνία-Πορτογαλία, Ρωσία-Σουηδία, Πολωνία-Ιταλία, Ρωσία-Τουρκία, Ρουμανία-Σερβία, Ολλανδία-Γερμανία, Ισπανία-Αγγλία και Γαλλία-Γερμανία.