Quantcast

Στο -3 από την κορυφή η Ρεάλ - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα (1-0) από το «Jose Zorrilla» της Βαγιαδολίδ, για την 24η αγωνιστική της LaLiga, πανηγυρίζοντας την τέταρτη διαδοχική νίκη πρωταθλήματος και μειώνοντας στους 3 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, που έχει ένα ματς λιγότερο.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε από τον Κασεμίρο στο 65΄, μετά από ασίστ του Κρόος, υποχρεώνοντας τη Βαγιαδολίδ στην έβδομη σερί ήττα. 

Η Βαλένθια αξιοποίησε στο έπακρο την αριθμητική υπεροχή που απέκτησε στο 64΄, μετά την αποβολή του Ρούμπεν Μπλάνκο με απ` απευθείας κόκκινη, και αυξάνοντας σταδιακά την πίεση της κατάφερε να πάρει «χρυσό» τρίποντο στις καθυστερήσεις, πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη μετά από δύο σερί απώλειες. Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν 2-0 της Θέλτα, για την 24η αγωνιστική της LaLiga, με τον Βαγιέχο να ανοίγει το σκορ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και τον Γκαμεϊρό να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 8ο λεπτό, χαρίζοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντάνιελ Βας είχε γράψει το 1-0 στο 23΄ για τη Βαλένθια, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά τη χρήση του VAR.

«Φωτιά» στην κορυφή της βαθμολογίας έβαλε η Λεβάντε, καθώς νίκησε μέσα στη Μαδρίτη με 2-0 την πρωτοπόρο Ατλέτικο, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της La Liga. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν στο 30ο λεπτό ο Χοσέ Λουίς Μοράλες και στις καθυστερήσεις ο Ντε Φρούτος.

Νωρίτερα, η Ελτσε ανάσανε βαθμολογικά, καθώς νίκησε στην έδρα της την Εϊμπάρ με 1-0 και ελπίζει να καταφέρει ν' αποφύγει τον υποβιβασμό. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντάνι Κάλβο στο 33ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί πως η σημερινή νίκη ήταν η πρώτη για την Ελτσε, μετά από τέσσερις μήνες (!) και μάλιστα στο ντεμπούτο του Φραν Εσγκριμπά στον πάγκο της.