Quantcast

«Στο… κόλπο για Πέτροβιτς ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός έχει πάγια τακτική εδώ και αρκετά χρόνια να επενδύει σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα του Πειραιά, λοιπόν, έχει ρίξει «δίχτυα» στη Σερβία, καθώς της έχει «γυαλίσει» ο Νιέγκος Πέτροβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα και πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν.

Το όνομα του Σέρβου είχε ακουστεί και πριν μερικές μέρες για τον Ολυμπιακό, αλλά πλέον και από τη γειτονική χώρα επιβεβαιώνουν ότι οι ερυθρόλευκοι τσεκάρουν την περίπτωσή του.

Εξάλλου, πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του στη Σερβία, τον οποίο κοιτάζουν κι άλλες ομάδες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να πουλήσει τόσο τον Πέτροβιτς όσο και άλλους ποδοσφαιριστές που είναι νεαρή σε ηλικία, διότι έχει αρκετά οικονομικά θέματα να λύσει.

Για τον Πέτροβιτς, μάλιστα, τονίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον, αλλά δεν «παίζει» μόνος του για την απόκτησή του, καθώς ερίζουν για να τον κάνουν δικό τους η Ρεάλ Μπέτις και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Πέτροβιτς είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, ενώ η αξία του ξεπερνάει τα 2,5 εκατ. ευρώ, με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο νεαρός χαφ τη φετινή σεζόν έχει 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (τα 20 ως βασικός) με 1 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.