Quantcast

«Στοπ» από Γιοβάνοβιτς - Οι σκέψεις του για ΠΑΣ

Το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκάλεσε «έκρηξη» χαράς στους φίλους της ομάδας, καθώς η μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-1, εκτός από το γόητρο, έφερε πιο κοντά και τον στόχο της Ευρώπης.

Ωστόσο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά τον πήχη, καθώς ακόμα η σεζόν δεν έχει τελειώσει, αλλά αντίθετα απομένουν τρία κρίσιμα παιχνίδια που θα καθορίσουν το αν η φετινή σεζόν θα είναι επιτυχημένη.

Ο Σέρβος τεχνικός τονίζει συνεχώς στους παίκτες του πως τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί στην προσπάθεια των πράσινων να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση στο Europa Conference League.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δύο βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ της Super League 1, αλλά ακολουθεί και ο τελικός Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 21 Μαΐου (20:00), οπότε δεν επιτρέπεται καμία χαλάρωση.

Στόχος του τριφυλλιού είναι να τελειώσει την υπόθεση Ευρώπη από το ματς του Σαββάτου (14/5, 20:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, ώστε να αφοσιωθεί στη συνέχεια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Διαθέσιμος θα είναι ο Γκατσίνοβιτς, επανέρχεται ο Βέλεθ, ενώ εκτός θα είναι ο Ιωαννίδης που «τρέχει» για να προλάβει τον τελικό. Δεν είναι απίθανο ο Γιοβάνοβιτς να δώσει επιλεκτικά κάποιες ανάσες, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό, αφού το ματς με τον ΠΑΣ, που αναμένεται να διεξαχθεί σε μια κατάμεστη Λεωφόρο, πρέπει να κερδηθεί.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr