Quantcast

Super League 1: «Τελικός» παραμονής στη Νέα Σμύρνη - Για την πρώτη νίκη στα πλέι οφ ο ΟΦΗ

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το απόγευμα η προτελευταία (6η) αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1. Όλες τους έχουν κοινή ώρα έναρξης τις 7:15.

Στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Παναιτωλικός διασταυρώνουν τα… ξίφη τους σε μια αναμέτρηση δίχως αύριο.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, η οποία θέλει νίκη και μόνο νίκη κόντρα στα «καναρίνια», θα αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα χωρίς τον τιμωρημένο Ντομίνγκεζ. Αντίθετα, στη διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο Αραμπούλι που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Μάκη Χάβου, το οποίο θέλει είτε νίκη είτε ισοπαλία, θα αγωνιστεί απέναντι στους κυανέρυθρους χωρίς τους τραυματίες Ντάουντα και Κέβιν. Στα θετικά για τον Θεσσαλονικιό κόουτς η επιστροφή του Σίεστεντ στην αποστολή μετά από μεγάλο διάστημα.

Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, η οποία στοχεύει στο δεύτερο της τρίποντο στην έδρα της, θα παραταχθεί απέναντι στους Αρκάδες με μοναδική απουσία τον τραυματία εδώ και καιρό Εντουάρντο.

Όσον αφορά τον Μίλαν Ράσταβατς, δεν θα έχει στην διάθεσή του για ακόμα έναν αγώνα τους τραυματίες Μπαράλες, Σουάρεθ και Βαλιέντε.

Σήμερα θα γίνουν ακόμα δύο ματς για τα πλέι άουτ.

Στον Βόλο η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηρόφωτου, το οποίο στοχεύει στη δεύτερη του νίκη μέσα στο Πανθεσσαλικό, θα αγωνιστεί απέναντι στους κυανόλευκους χωρίς τον Ντεντάκη και τον τραυματία Τσαούση.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλούς με μοναδικό πρόβλημα τον Χαρίση.

Τέλος, στη Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Λάρισα.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη θα αγωνιστεί κόντρα στους «βυσσινί» χωρίς τους Νιας, Δημούτσο, Βιγιάλμπα και Μπιανκόνι, αλλά και τον τιμωρημένο Βλαχομήτρο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, αυτή θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς χωρίς τους τραυματίες Γκέργκελι, Νούνιτς, Μόρα, αλλά και τους Καρανίκα, Ασούμπρε, Μπούστος που δεν υπολογίζονται.

Στις 9:30 το βράδυ ξεκινά το μόνο ματς της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ που διεξάγεται σήμερα, αυτό του ΟΦΗ με τον Άρη.

Οι Κρητικοί, που αναζητούν την πρώτη τους νίκη σε αυτή τη μορφή του πρωταθλήματος, υποδέχονται τους Θεσσαλονικείς που έχουν ταξιδέψει για την Κρήτη με 15 παίκτες στην αποστολή.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου θα αγωνιστεί απέναντι στον Άρη χωρίς τους Φερέιρα, Τσιλιανίδη, Μάνο, Δεληγιαννίδη, Περδίκη, Μίγγο, Σουρνάκη και Σωτηρίου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ, ο Σόουζα επέστρεψε μετά από 10 μέρες στην αποστολή των κίτρινων, ενώ σε αυτή βρίσκεται και ο Κόρχουτ, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στο γόνατο.

1

2