Quantcast

Super League: Τα «φώτα» στο αθηναϊκό ντέρμπι - Τα πλάνα Δώνη και Κωστένογλου

Η Superleague μας προσφέρει σήμερα (10/11) το κυρίως της πιάτο με το αθηναϊκό ντέρμπι να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ (19:30  Novasports 1HD) σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Οι «πράσινοι» έρχονται από το 2-2 στην Τούμπα, θέλουν να ανέβουν βαθμολογικά και να επιβεβαιώσουν ότι βελτιώνονται. Από την άλλη, η Ένωση δεν θέλει να χάσει έδαφος, αλλά και να σπάσει κατάρα που την θέλει να μην κερδίζει στα τελευταία δέκα ντέρμπι.

Αναφορικά με τα πλάνα των προπονητών, ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παραταχθεί με τους Διούδη, Πούγγουρα, Σένκεφλεντ, Γιόχανσον,Ινσούα, Δώνη, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Ζαχίντ και Μακέντα. Ο Νίκος Κωστένογλου με τους Τσιντώντα, Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Χουλτ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Λιβάγια, Βέρντε, Μάνταλο και Ολιβέιρα.

Σημαντικό ματς περιμένουμε και στο «Γ. Καραϊσκάκης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο (17:15  Novasports 2HD). Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη ξαναπερνούν στην κορυφή, ενώ οι Περιστεριώτες θα ψάξουν βαθμολογική άνοδο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο χρονικό ματς της ημέρας στο «Κλ. Βικελίδης» ο 8ος Άρης έπειτα από την ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (15:00  Novasports 1HD), ο οποίος την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό. Τέλος, η Ξάνθη θέλει να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενη τον ουραγό Πανιώνιο (17:00  ΕΡΤ Sports HD).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:00  Novasports 1HD

Άρης - Αστέρας Τρίπολης

17:00  ΕΡΤ Sports HD 

Ξάνθη ΑΟ - Πανιώνιος ΓΣΣ

17:15  Novasports 2HD 

Ολυμπιακός - Ατρόμητος

19:30  Novasports 1HD 

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ