Quantcast

Συμφώνησε για νέο διετές συμβόλαιο ο Κουέστα

Ποδοσφαιριστής του Άρη για δύο ακόμα χρόνια θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα. Ο 29χρονος Ισπανός τερματοφύλακας συμφώνησε με τη διοίκηση των «κίτρινων» και θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2022!

Ο Κουέστα μετακόμισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ιούλιο του 2018 από την πολωνική Βίσλα Κρακοβίας. Στην πρώτη του σεζόν στη Θεσσαλονίκη μέτρησε 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του σε 12 αγώνες ενώ στα ματς που έπαιξε δέχθηκε συνολικά 32 γκολ. Τη φετινή σεζόν ο ύψους 1,96μ τερματοφύλακας ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό (που αποκόμισε στο ντέρμπι του περασμένου Σεπτέμβρη απέναντι στον ΠΑΟΚ) ωστόσο και πάλι πρόλαβε να συμμετάσχει σε 33 παιχνίδια της Super League, του Κυπέλλου και του Europa League. Σε 13 εξ αυτών δεν δέχθηκε γκολ ενώ στα υπόλοιπα μάζεψε 39 φορές την μπάλα από τα δίχτυα του. Αξίζει να αναφερθεί πως στη διαδικασία των Play Off κατάφερε να σταματήσει τρεις εκτελέσεις πέναλτι αντιπάλων του! 

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Κουέστα ολοκληρωνόταν στις 30 Ιουνίου, ωστόσο υπήρξε συμφωνία επέκτασης για έναν ακόμη μήνα - μέχρι την ολοκλήρωση των Play Off. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ισπανό τερματοφύλακα και τη διοίκηση του Άρη συνεχίστηκαν και, εν τέλει, είχαν αίσιο τέλος!