Quantcast

Τα είπε με τον Ίβιτς ο Γαλανόπουλος για το θέμα του συμβολαίου του

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε μια εξαιρετική χρονιά φέτος με την ΑΕΚ, αλλά τραυματίστηκε την κρισιμότερη στιγμή.

Πλέον, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, έπειτα από το χειρουργείο στον αστράγαλο και περιμένει την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος που είχε διακοπεί εξαιτίας του κορωνοϊού.

Όμως, το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και σε περίπου έξι μήνες θα είχε το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Ο Ίλια Ίβιτς ενημέρωσε τον διεθνή Έλληνα μέσο σε πρόσφατο τετ-α-τετ που είχαν οι δυο τους για τους λόγους που έχει καθυστερήσει να του καταθέσει πρόταση.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ήθελε να καθησυχάσει τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, να τον ενημερώσει ότι είναι μέσα στις προτεραιότητές του αυτή η συζήτηση και να του εξηγήσει ότι ακόμα όλα είναι «θολά» ως προς τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Στη συζήτηση που είχε άκουσε τον Ίβιτς να του μεταφέρει ότι θα γίνει αυτό που πρέπει με την υπόθεσή του και ότι η πρόθεση της ΑΕΚ είναι να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους για μεγάλο χρονικό ορίζοντα.

Αυτή, πάντως, δεν θα είναι μια εύκολη διαπραγμάτευση για την Ένωση, αφού ύστερα από τέσσερα χρόνια στην πρώτη ομάδα με κλιμακωτές αποδοχές 50, 70, 90 και 110.000 ευρώ ανά έτος, ο Γαλανόπουλος ψάχνει ένα καλό συμβόλαιο και αυτό περιμένει να του δώσει η ομάδα.