Quantcast

Τα λένε για ανανέωση Ατρόμητος-Κάναντι

Ο ατζέντης του Νταμίρ Κάναντι αναμένεται το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα έπειτα από εντολή του Αυστριακού προπονητή για να γίνει η πρώτη κουβέντα με τον Ατρόμητο αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους!

Πρόκειται για επιθυμία του ίδιου του 48χρονου τεχνικού, παρά τα όσα βίωσε στον προημιτελικό με την ΑΕΚ, αλλά και τις κακές διαιτησίες σε βάρος της ομάδας του το τελευταίο διάστημα.

Οι σκέψεις φυγής απομακρύνθηκαν από το μυαλό του, διαπιστώνοντας ότι η σχέση σεβασμού και συνεργασίας του με τους Γιώργο Σπανό-Γιάννη Αγγελόπουλο, το «δέσιμο» με τον σύλλογο, οι υψηλοί στόχοι και οι εκδηλώσεις αγάπης και στήριξης των οπαδών, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση, αλλά και τη στήριξη των Fentagin στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου (9/2), είναι σημαντικοί λόγοι για να τον κρατήσουν στο Περιστέρι.

Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι είναι κάτι σίγουρο αυτή τη στιγμή, καθώς η φήμη του Κάναντι έχει φτάσει στη Bundesliga, με το ενδιαφέρον της Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενώ το όνομα του έχει ακουστεί και για άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά και στην Ελλάδα με τους «μεγάλους» να ρίχνουν... κλεφτές ματιές.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αυστριακός κόουτς βλέπει θετικά την παραμονή του στον Ατρόμητο, σενάριο που το προηγούμενο διάστημα δεν συγκέντρωνε και πολλές πιθανότητες με όσα είχαν μεσολαβήσει.

Αν επιτευχθεί το μεγάλο deal, θα υπάρξουν και οι ανάλογες ρήτρες που θα του επιτρέπουν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες να αποχωρήσει. Αυτό, όμως, θα συμβεί για έναν top σύλλογο.