Quantcast

Τα... πήρε με Βέρντε και πάει για Καρτάμπια η ΑΕΚ

Η συμπεριφορά και τα «παιχνιδάκια» των μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε έφεραν εκνευρισμό στην ΑΕΚ και μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στη μεταγραφή εξτρέμ.

Η ΑΕΚ, που είχε ενδιαφερθεί φιλολογικά για τον Φεντερίκο Καρτάμπια, αφού γρήγορα κατέληξε στον Βέρντε, φαίνεται πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις πάει για τον ακριβότερο και σίγουρα πιο φαντεζί Αργεντινό με τη σύμφωνη γνώμη και του Μιγκέλ Καρντόσο που είχε τον Ιταλό πρώτη επιλογή, αλλά ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και στηρίζει 100% τη στάση της διοίκησης απέναντι στους μάνατζερ του Βέρντε!

Ο Καρτάμπια ζητούσε γύρω στο 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, φαίνεται όμως πως έχει υποχωρήσει, ενώ η Λα Κορούνια θέλει 2,5 εκατομμύρια, αλλά θα μπει σε διαπραγμάτευση, αφού ο παίκτης δεν συζητά να μείνει κι άλλη σεζόν στη Segunda Division και η Ντεπορτίβο θέλει να απαλλαγεί από το «βαρύ» συμβόλαιό του.

Η ΑΕΚ έχει σοβαρό ανταγωνισμό από ομάδες όπως η Γρανάδα και η Οσασούνα, αλλά θα δώσει τη «μάχη» της για τον ποδοσφαιριστή που προσπάθησε να αποκτήσει πέρυσι μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών και διατήρησε «ζεστό» το ενδιαφέρον της και φέτος παρότι ψάχτηκε πρώτα για άλλους στόχους.

Στη σεζόν που τελείωσε ο 26χρονος αριστεροπόδαρος άσος, που αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, είχε 35 συμετοχές με 5 γκολ και 9 ασίστ.