Τάισον: Στις 29 Μαίου θα νικήσω τον Χόλιφιλντ

Επειτα την εντυπωσιακή επιστροφή του στα ρινγκ τον Νοέμβριο, για τον αγώνα εναντίον του Ρόι Τζόουνς, κερδίζοντας 66 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, ο Τάισον επιβεβαίωσε στο Instagram την συνάντησή του με τον Χόλιφιλντ, στις 29 Μαΐου στο στάδιο Hard Rock του Μαϊάμι.

«Ο Χόλιφιλντ είναι ένας ταπεινός άνθρωπος, ένας άνθρωπος του Θεού, αλλά και εγώ είμαι ο άνθρωπος του Θεού. Στις 29 Μαΐου θα κερδίσω», έγραψε ο Μάικλ Τάισον.

Εν τω μεταξύ, όπως είναι γνωστό «δύο βραβεία Όσκαρ» και ένας από τους πιο δημοφιλείς σκηνοθέτες του Χόλιγουντ, ο Μάρτιν Σκορτσέζε, ενώθηκαν για να παρουσιάσουν το θρύλο του. Θα τον υποδυθεί ο Τζέιμι Φοξ στη νέα βιογραφική τηλεοπτική σειρά, «Τάισον», ενώ την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Αντουάν Φουκουά, ο οποίος θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός,  μαζί με τον Μάρτιν Σκορσέζε. 

«Για κάποιο διάστημα έψαχνα κάποιον που θα μπορούσε να πει την ιστορία μου, νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με μεγαλοφυίες όπως ο Μάρτιν, ο Τζέιμι και ο Αντουάν, για να προσφέρουν στο κοινό μια τηλεοπτική σειρά που παρουσιάζει την επαγγελματική και προσωπική μου πορεία, αλλά και που μπορεί να εμπνεύσει και να διασκεδάσει», τόνισε ο Τάισον.