Quantcast

Τέβες για κορωνοϊό: Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι στην απόγνωση που έχει αυτός που φεύγει από τις 6 το πρωί για να ταΐσει την οικογένειά του

O Kάρλος Τέβες που βρίσκεται στο σπίτι του σε καταντίνα μαζί με την οικογένειά του, μίλησε στην América  TV.  Πριν λίγες ημέρες, είχε δημοσιεύσει ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα για να βοηθήσει στην καμπάνια #QuedateEnCasa και τώρα δημόσια δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει.  

«Το χτύπημα είναι περισσότερο για τους παππούδες μας, τους γονείς μας. Περισσότερο ο φόβος είναι για εκείνους παρά για τον εαυτό μας. Οι φτωχές γειτονιές είναι εκεί που πλήττονται πιο πολύ. Εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε.  Δεν μπορεί να κερδοσκοπούν κάποιοι όταν οι άνθρωποι δεν έχουν χρήματα. Είναι σημαντικό να είμαστε μαζί και να προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που το χρειάζονται», είπε ο διάσημος Αργεντινός επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς. 

 «Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε καλά και υγιείς. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει έξι μήνες ή ένα χρόνο χωρίς να πληρωθεί. Δεν είναι στην απόγνωση  που έχει εκείνος που ζει με τα παιδιά κάθε μέρα και πρέπει να φύγει από το σπίτι του στις 6 το πρωί και να επιστρέψει στις 7 το απόγευμα για να ταΐσει την οικογένεια. Δεν είμαστε ένα παράδειγμα σε αυτή την περίπτωση».