Θέλει ΠΑΟ ο Κατελάρης - Αναζητούν τερματοφύλακα οι πράσινοι

Στον Παναθηναϊκό θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του ο Φάνος Κατελάρης, ο οποίος αναμένεται να έχει νέα συνάντηση με τη διοίκηση της Ομόνοιας για το μέλλον του, όπου θα μεταφέρει και πάλι την επιθυμία του να μετακομίσει στην Αθήνα.

Ο κυπριακός σύλλογος, από την πλευρά του, θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα, καθώς τον θεωρεί έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή για το ρόστερ της. Γι’ αυτό και οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του 23χρονου αμυντικού μέσου.

Αναζητεί τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός - Σε Ιταλία και Ισπανία οι στόχοι

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν εντοπίσει περιπτώσεις τερματοφυλάκων σε Ιταλία και Ισπανία, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους και το κασέ τους μοιάζει να είναι στα μέτρα τους.

Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να κινηθούν για την απόκτηση ενός πορτιέρο που είτε θα είναι πρώτος είτε θα βρίσκεται πίσω από τον Διούδη.

Για το πρώτο σενάριο, πρέπει βέβαια πρώτα να πωληθεί ο Έλληνας άσος, μιας και έχουν αυξηθεί οι φήμες για πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει έτοιμη μια λύση, ώστε να τον αντικαταστήσει.

Για το δεύτερο σενάριο, στο τριφύλλι επιθυμούν έναν πιο «ψημένο» τερματοφύλακα, ώστε να βάλουν μεγαλύτερη πίεση στο βασικό τους γκολκίπερ, ενώ σε περίπτωση που γίνει αυτό, ο Κότσαρης αναμένεται να δοθεί δανεικός.