Quantcast

Θέμα και στη Γαλλία ο τραυματισμός του Βαλμπουενά - Τι γράφουν τα ΜΜΕ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέστη θλάση ορθού οπίσθιου μηριαίου στο αριστερό πόδι και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από τρεις εβδομάδες μέχρι ένα μήνα.

 Αυτό σημαίνει ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην πρώην ομάδα του, Μαρσέιγ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρονται στην απουσία του Βαλμπουενά,  καθώς όλες οι αθλητικές ιστοσελίδες γράφουν ότι ο παίκτης των Πειραιωτών δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα στην οποία έπαιξε στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Οι οπαδοί του συλλόγου της Μασσαλίας περίμεναν την επιστροφή του Γάλλου στο «Βελοντρόμ». Πρόκειται για έναν παίκτη που επιβραβεύτηκε στη Γαλλία σε αφιέρωμα για τους παίκτες που έχουν τις πιο πολλές συμμετοχές με το εθνόσημο στην εποχή του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Μάλιστα οι Μασσαλοί ετοίμαζαν τιμητικές εκδηλώσεις για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την ομάδα στην οποία αναδείχθηκε.