Quantcast

Θύμα ληστείας ο Μπενζεμά: Μπήκαν σπίτι του την ώρα που η Ρεάλ έπαιζε με την Ελτσε

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του, ενώ έπαιζε χθες με την Έλτσε στο στάδιο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 3:00 μ.μ. και 7:00 μ.μ. τοπική ώρα, στο άδειο σπίτι του παίκτη στο προάστιο Σαν Σεμπαστιάν ντε λος Ρέγιες της Μαδρίτης, πριν ο Μπενζεμά και η οικογένειά του επιστρέψουν από την ισοπαλία 2-2 της Ρεάλ Μαδρίτης  με την Έλτσε στη LaLiga.

Η αστυνομία πρόσθεσε ότι διερευνά αν το περιστατικό συνδέεται με τη ληστεία που υπέστη ο Μπενζεμά στο σπίτι του τον Φεβρουάριο του 2019, κατά τη διάρκεια αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την αξία των κλεμμένων αντικειμένων.

Αυτό δεν ήταν το πρώτο τέτοιο περιστατικό που επηρεάζει παίκτες στην Ευρώπη. Τον Δεκέμβριο, οι αμυντικοί της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπενφίκα, Ζοάο Κανσέλο και Νικόλας Οταμέντι, αντίστοιχα, δέχθηκαν επίθεση κατά τη διάρκεια ληστειών στα σπίτια τους σε Αγγλία και Πορτογαλία.

Στην Ισπανία, ο Ζεράρ Πικέ και ο Ανσού Φάτι έχουν πέσει θύματα ληστειών στα σπίτια τους κατά τη διάρκεια αγώνων της Μπαρτσελόνα.