Quantcast

Τι έκανε ο Τσέρι στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό

Με νέο πρόσωπο τον Ουίλ Τσέρι παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική της Basket League, με το νεοφερμένο Αμερικανό γκαρντ να κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα, στη νίκη της ομάδας του (67-76).

Σε 21:53” συμμετοχής ο Τσέρι μέτρησε 8 πόντους (2/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 4/4 βολές), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 λάθη, 4 κερδισμένα φάουλ, δείχνοντας γενικά πως πρόκειται για έναν κοντρολαρισμένο γκαρντ, ο οποίος είχε κίνηση μακριά από την μπάλα και μπόρεσε να σκοράρει, κυρίως έπειτα από τη δημιουργία του Νίκολα Μιλουτίνοφ, εκμεταλλευόμενος το νταμπλ τιμ που πήγαινε πάνω του.

Όσο για τις εντυπώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ για τον 28χρονο άσο, τόνισε αμέσως μετά το παιχνίδι πως “ο Ουίλ Τσέρι μάς έδωσε αθλητικότητα” και πρόσθεσε… “Έχουμε να πούμε καλά λόγια για τον Ουίλ Τσέρι. Είναι στην ομάδα τις τελευταίες μέρες και είδατε πόσο όμορφα μπήκε και μας ανέβασε επίπεδο. Δεν ήταν έκπληξη για μένα γιατί τον είχα και στο παρελθόν και δεν ήταν έκπληξη αυτό που έκανε σήμερα. Έχει χαρακτήρα, θετική προσωπικότητα και βοηθάει την ομάδα να κερδίζει”.

Δείτε τον στο video να σκοράρει για πρώτη φορά ως παίκτης του Ολυμπιακού: