Quantcast

Τι ισχύει για Έβανς και Σλούκα στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό τρέχουν διάφορα θέματα σε σχέση με την επόμενη σεζόν, ωστόσο σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι οι παράγοντες του έχουν επικεντρωθεί μόνο σε δύο παίκτες. Ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με κάθε επίσημο τρόπο έχουν γίνει μόνο με τους Τζέρεμι Έβανς και Κώστα Σλούκα.

Στον Αμερικανό φόργουορντ της Νταρουσάφακα, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση. Οι δύο πλευρές εδώ και καιρό έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό κομμάτι, αλλά υπογραφές δεν έχουν πέσει κι αιτία είναι το NBA. Ο 32αχρονος Αμερικανός φόργουορντ ζήτησε ένα διάστημα για να ψάξει την αγορά του NBA, κάτι το οποίο δεν άρεσε πολύ στον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε να απαντήσει άμεσα, αλλιώς θα κινηθεί για άλλον παίκτη στη θέση του.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί πέρυσι και στην περίπτωση του Πιέρια Χένρι. Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει και όταν ο Αμερικανός γκαρντ της Ούνικς, εξέφρασε επιθυμία να ψάξει συμβόλαιο στο NBA, ο Ντέιβιντ Μπλατ του έκλεισε την πόρτα. Στην περίπτωση του Έβανς, ο Ολυμπιακός περιμένει λίγες μέρες ακόμη την απάντηση του δείχνοντας λίγη περισσότερη υπομονή. Σε καμία περίπτωση πάντως δε θα περιμένει για πολύ ακόμη.

Ο Ολυμπιακός πριν από λίγες μέρες κατέθεσε πρόταση στον Κώστα Σλούκα ύψους 5.200.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Στη συνέχεια προέκυψε το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του πατέρα του Έλληνα γκαρντ κι έτσι οι Πειραιώτες σεβόμενοι την απώλεια άφησαν για λίγο την υπόθεση κατανοώντας την διάθεση του παίκτη.

Δεδομένα πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση δείχνοντας πόσο πολύ θέλει τον διεθνή γκαρντ. Από εκεί και πέρα καθημερινά οι ατζέντηδες προτείνουν αρκετούς παίκτες με τον Μπλατ να ενημερώνεται στο Ισραήλ από τους συνεργάτες του.