Quantcast

Τι σκέφτεται ο Φερέιρα ενόψει Ατρομήτου και τι ζήτησε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Πρώτη δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ στη Super League 1 το Σάββατο (14/9, 19:00), με τους πρωταθλητές Ελλάδος να φιλοξενούνται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική.

Η προετοιμασία του Δικέφαλου του Βορρά για το ματς έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Αμπέλ Φερέιρα φαίνεται πως έχει ήδη καταλήξει στα πρόσωπα για την ενδεκάδα.

Έτσι, ο Πασχαλάκης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρι και η άμυνα να αποτελείται από τους Μάτος, Κρέσπο, Ίνγκασον και Γιαννούλη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Εσίτι και ο Μίσιτς, Ζαμπά και Λημνιός θα είναι στα δύο άκρα, ενώ στην επίθεση θα είναι και πάλι ο Πέλκας με τον Άκπομ που δείχνουν να συνεργάζονται όλο και καλύτερα.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στη χθεσινή προπόνηση στους παίκτες του, τονίζοντας τους τα εξής: «Να θυμάστε... Επιτεθείτε. Όταν δεν έχετε την μπάλα, επιτεθείτε με τον ίδιο τρόπο για να ανακτήσουμε τη μπάλα με συνεργασία και να έχουμε χρόνο για επίθεση. Θέλετε να αμυνθείτε διότι χάνετε τη μπάλα. Όταν χάνετε την μπάλα, πρέπει να τρέχετε για να ανακτήσουμε την κατοχή».