Quantcast

Την Τετάρτη στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Τιάγκο Σίλβα - Αναχωρεί για Νότιγχαμ ο Καφού μετά την Ομόνοια

Η «τράμπα» είναι δεδομένη εδώ και αρκετές μέρες. Ο Τιάγκο Σίλβα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, με τον Καφού να παίρνει τον αντίθετο δρόμο και να συνεχίζει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μια συμφωνία «κλειδωμένη» και ολοκληρωμένη ουσιαστικά από την προηγούμενη εβδομάδα.

Πλέον, είναι δεδομένο και το πότε θα γίνει αυτή η ανταλλαγή των δύο Πορτογάλων μέσων. Μετά το τέλος του αποψινού (22:00) αγώνα του Ολυμπιακού με την Ομόνοια, ο Καφού θα μπει στο αεροπλάνο για το Νότιγχαμ, ώστε να βοηθήσει την αγγλική ομάδα να βελτιώσει τη θέση της στην Championship και να αλλάξει το κακό ξεκίνημα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Τιάγκο Σίλβα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βρίσκεται στην Ελλάδα αύριο το μεσημέρι, οπότε και θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στους νταμπλούχους.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από την Αγγλία, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Τιάγκο Σίλβα και με την ίδια μορφή θα γίνει και η μετακίνηση του Καφού στον αγγλικό σύλλογο.

Έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν αυτός που άναψε το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της ανταλλαγής, καθώς θεωρεί ότι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να του προσφέρει περισσότερη δημιουργία από ό,τι ο Καφού.