Quantcast

Το σχέδιο του Μαρτίνς για τον «τελικό» απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα - Θέλουν να δώσουν απαντήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού

Ένα μεγάλο παιχνίδι δίνει αύριο (11/12, 22:00) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική του Champions League, σε ένα ματς που θα κρίνει την πρόκριση για τους «32» του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον Ματιέ Βαλμπουενά, κάτι που θα οδηγήσει τον Πορτογάλο στην επιλογή του 4-3-3.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σα, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ (προπονήθηκε χθες κανονικά) ή Μεριά και Τσιμίκα.

Στο κέντρο πρόκειται να αγωνιστούν οι Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, με τους Ποντένσε, Μασούρα και Ελ Αραμπί μπροστά.

Υπάρχει και η περίπτωση του 4-4-2, με τον Μασούρα ή τον Γκερέρο παρτενέρ του Μαροκινού στράικερ.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να τονιστεί ότι τις τελευταίες μέρες γίνονται πολλές συζητήσεις στο Ρέντη από τους παίκτες του Ολυμπιακού, με αφορμή τις ισοπαλίες με Ξάνθη, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ματς τα οποία θεωρούν ότι έπρεπε να τα πάρουν.

Οι ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων δεν στέκονται σε δικαιολογίες, ούτε αναζητούν άλλοθι. Γνωρίζουν τις ευθύνες τους και το συζητούν μεταξύ τους. «Πρέπει να το πάρουμε πάνω μας», συμφωνούν όλοι.

Σκοπός τους είναι να δώσουν τις απαντήσεις τους, όπως έκαναν στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Με τον ίδιο τρόπο θέλουν να προχωρήσουν, λοιπόν, ως τη διακοπή των Χριστουγέννων, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, στο οποίο η νίκη θα δώσει το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Μετά έπονται τα τρία ματς πρωταθλήματος με Αστέρα Τρίπολης (εκτός), Λάρισα (εντός) και Βόλο (εκτός).