Quantcast

Το τελευταίο χαρτί της Γιουβέντους για την Ευρώπη

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις * από το Pamestoixima.gr για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας Γιουβέντους-Λάτσιο.

Η Γιουβέντους, μετά την αφαίρεση 15 βαθμών, έχει υποχωρήσει στην 13η θέση της Serie A. Δεν προλαβαίνει να καλύψει το έδαφος για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος. Η μοναδική διέξοδός της είναι το Κύπελλο. Πρέπει να το κατακτήσει για να αγωνιστεί στο Europa League της νέας σεζόν.

Απόψε (22:00) αντιμετωπίζει τη Λάτσιο σε νοκ άουτ αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Ίντερ, η οποία απέκλεισε με 1-0 την Αταλάντα.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών σε σούπερ αποδόσεις για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, Γιουβέντους-Λάτσιο.

Προσφέρονται και 3 ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις, για να σκοράρει ο Μόισε Κιν, να μπει το πρώτο γκολ πριν από το 40ό λεπτό και να σημειωθεί το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Μόνο νίκη θέλει η Ρεάλ με τη Βαλένθια

Στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στις 22:00 στο «Μπερναμπέου» τη Βαλένθια και θέλει μόνο τη νίκη για να μειώσει στους 5 βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Σοσιεδάδ.

Η Βαλένθια, με γκολ που δέχτηκε στο 90’, έχασε με 1-0 από τη Βαγιαδολίδ και συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς νίκη, με 3 ήττες και μία ισοπαλία.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Pamestoixima.gr για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά του.

Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται τα ειδικά στοιχήματα για να σκοράρει ο Βινίσιους Ζούνιορ, να μπει το πρώτο γκολ πριν από το 30ό λεπτό και να σημειωθεί το σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Ενισχυμένες αποδόσεις και στη Euroleague

Στη Euroleague ξεκινάει σήμερα η 23η αγωνιστική με τις 2 ελληνικές ομάδες να αγωνίζονται αύριο. Στις 21:00 αρχίζει το ματς του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές και στις 21:30 η εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια.

Και οι 2 αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Σήμερα προσφέρεται ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση για τη νίκη της Βαλένθια με 1-5 πόντους διαφορά στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις