Quantcast

Τουλάχιστον ένα μήνα έξω ο Ντε Μπρόινε

Σοβαρό πλήγμα αποτελεί για τη Μάντσεστερ Σίτι ο τραυματισμός του Κέβιν Ντε Μπρόινε, στον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης (20/1) με την Άστον Βίλα.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βέλγος μέσος στο γαστροκνήμιο είναι αρκετά σοβαρό και θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για 4-6 εβδομάδες, όπως δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (23/1) ματς κυπέλλου με την Τσέλτεναμ.

Μεταξύ άλλων, οι "σίτιζενς" θα παραταχθούν χωρίς τον "εγκέφαλο" του παιχνιδιού τους στο ντέρμπι της 7ης Φεβρουαρίου με τη Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ", στα σπουδαία ματς με την Τότεναμ (13/2 στο "Έτιχαντ") και την Άρσεναλ (21/2 στο "Έμιρεϊτς"), καθώς και στο πρώτο ματς με τη Γκλάντμπαχ, για τη φάση των "16" του Champions League, στις 24 Φεβρουαρίου. Είναι δε αμφίβολο αν ο Ντε Μπρόινε θα προλάβει και το ντέρμπι του Μάντσεστερ με τη Γιουνάιτεντ (6/3 στο "Έτιχαντ").

"Είναι μεγάλο πλήγμα για εμάς, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν λέω κάτι που δεν το ξέρει κάποιος, είναι ατυχία για αυτόν και για εμάς, αλλά πρέπει να βρούμε μία λύση. Ο καθένας στη ζωή του αντιμετωπίζει προβλήματα στην κατάσταση που ζούμε και πρέπει να προσαρμοστούμε" δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.