Quantcast

Τούχελ: «Η Ατλέτικο θα μας βγάλει τον καλύτερο εαυτό μας»

Την πεποίθηση ότι η Τσέλσι θα εμφανίσει το καλύτερο αγωνιστικό της πρόσωπο στην αυριανή (23/2) πρώτη αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για τη φάση των «16» του Champions League, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Τόμας Τούχελ.

Το παιχνίδι, με τυπικά γηπεδούχο την ισπανική ομάδα, θα γίνει στο Βουκουρέστι, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που βρίσκονται σε ισχύ, και ο Γερμανός τεχνικός παραδέχθηκε ότι το γεγονός αυτό αποτελεί μειονέκτημα για την αντίπαλο της ομάδας του.

«Είναι ένα μεγάλο τεστ. (σ.σ. Η Ατλέτικο) είναι ένας πολύ έμπειρος σύλλογος σε αυτό το επίπεδο, έχει έναν έμπειρο προπονητή. Ελπίζω ότι θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό μας. Θα κάνουμε τα πράγματα με το δικό μας τρόπο κι εκείνοι με τον δικό τους. Είναι σαφές τι περιμένεις όταν παίζεις με την Ατλέτικο: μαχητικότητα, εμπειρία, μία ομάδα με καλή νοοτροπία», δήλωσε ο Τούχελ, που θα καθήσει αύριο (23/2) στον πάγκο της Τσέλσι για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό αγώνα.

Οι «μπλε» θα παραταχθούν στο Βουκουρέστι χωρίς τον Τιάγκο Σίλβα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ αντίθετα στη διάθεση του Γερμανού προπονητή έχουν τεθεί οι Κρίστιαν Πούλισιτς και Κάι Χάβερτς.