Quantcast

Τσιτσιπάς: «Μου έκανε τη ζωή δύσκολη ο Αγούτ»

Ευχαριστίες... μοίραζε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του τίτλου του Mallorca Championships, χάρη στη νίκη του με 2-1 σετ επί του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ.

Ασθμαίνοντας ακόμη από την προσπάθεια και ικανοποιημένος για τον 9ο τίτλο του σε ΑΤΡ τουρνουά, δεύτερο φετινό και πρώτο σε γήπεδο με γρασίδι, ο Έλληνας τενίστας θέλησε αρχικά να συγχαρεί τον Ισπανό φιναλίστ. 

«Συγχαρητήρια στον Ρομπέρτο γιατί είναι ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές στο Τουρ. Κανονικά... δεν πρέπει να σε ευχαριστήσω γιατί μου έκανες τη ζωή δύσκολη! Αλλά πέρα από την πλάκα, κάνεις τους αντιπάλους σου καλύτερους και σε ευχαριστούμε γι’ αυτό,» δήλωσε μιλώντας προς τον Αγούτ ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Και πρόσθεσε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV: «Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους χορηγούς, αλλά και κάποιους Έλληνες που βρίσκονται στις κερκίδες. Ευχαριστούμε που γεμίσατε το γήπεδο και μας δώσατε ώθηση. Κάνατε καλύτερο το ματς με την ενέργειά σας. Κι ένα ευχαριστώ στα ball kids γιατί είχαμε και... τραυματισμούς στα τουρνουά. Κάνατε εξαιρετική δουλειά κάτω από τον ήλιο».