Quantcast

Τσιτσιπάς στον πατέρα του: «Ακολουθώ τα πάντα που μου λες…» - BINTEO

Ιστορία γράφει στο Παρίσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας τενίστας που θα αγωνιστεί σε τελικό Grand Slam και θα παλέψει για να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο.

Σε έναν αγώνα που διήρκησε περίπου τρεις ώρες και τριάντα λεπτά, ο Στέφανος νίκησε  3-2 (6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 6-3) τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Roland Garros τον νικητή του αγώνα Τζόκοβιτς-Ναδάλ.

Ωστόσο, αυτή η νίκη δεν ήρθε εύκολα για τον Έλληνα τενίστα καθώς μετά το εκπληκτικό του ξεκίνημα, όπου κατέκτησε τα πρώτα δύο σετ, τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν αρκετά, με τον αντίπαλό του,  Αλεξάντερ Ζβέρεφ να παίζει εξαιρετικό τένις. Ο Στέφανος, δεν έβρισκε απαντήσεις στα δυνατά χτυπήματα του Ζβέρεφ και έχασε την ψυχραιμία του.

Αμέσως μετά την απώλεια του πρώτου game του τέταρτου σετ, έβγαλε ένταση και απευθυνόμενος στον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ακολουθεί όλα όσα του έχει πει. «Δεν λειτουργεί τίποτα. Ακολουθώ τα πάντα που μου λες. Τα πάντα που μου λες…»!

Δείτε το βίντεο