Quantcast

Υπέρβαση για Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός, «τρέχει» για τις ανανεώσεις άλλων πέντε

Εντονη κινητικότητα υπάρχει στον Παναθηναϊκό στο μέτωπο των μεταγραφών, με τον Γιάννη Αλαφούζο να εμφανίζεται έτοιμος να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η διοίκηση του τριφυλλιού φέρεται να είναι αποφασισμένη να κάνει την οικονομική υπέρβαση, προκειμένου να κρατήσει τον Έλληνα μέσο, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να θέλει και να στείλει ένα μήνυμα με τη συγκεκριμένη ανανέωση.

Ο διεθνή άσος των πράσινων παίρνει αυτή τη στιγμή κάτι λιγότερο από 350.000 ευρώ, όντας ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος πίσω μόνο από τον Αντονί Μουνιέ που είναι υπό παραχώρηση και εκτός ομάδας.

Το συμβόλαιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού εκπνέει τον επόμενο Δεκέμβριο, αλλά ο Αλαφούζος φέρεται να επιθυμεί να τον κρατήσει στο ρόστερ και να είναι έτοιμος να του καταθέσει πρόταση με αυξημένες αποδοχές.

Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι θα ξεκινήσουν άμεσα τις συζητήσεις και με τους Διούδη, Γιόχανσον, Αποστολάκη, Ινσούα και Δώνη που τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι του 2020.

Για τους τρεις Έλληνας υπάρχει σιγουριά ότι θα ανανεώσουν. Με τον Αργεντινό αριστερό μπακ έχει γίνει ήδη η πρώτη επαφή και θα ακολουθήσει η πρόταση, ενώ με τον Σουηδό οπισθοφύλακα θα αρχίσουν οι συζητήσεις μέσα στο μήνα.

Σε περίπτωση που «στραβώσει» μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, ο Παναθηναϊκός θα ψαχτεί για να καλύψει το κενό είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι.