Quantcast

Αυτό είναι το Hyundai Κona N

Η εξαιρετική εμπορική πορεία της Hyundai επιτρέπει στην κορεατική μάρκα να επενδύσει στην ανάπτυξη της γκάμας υψηλών επιδόσεων που φέρει την ονομασία Ν.

Το Hyundai Κona N είναι ένα σπορ αυτοκίνητο, κατάλληλο για μετακίνηση με άνεση τις καθημερινές ή για οδήγηση σε πίστα το Σαββατοκύριακο. Διαθέτοντας μια μεγάλη ποικιλία επιλογών εξατομίκευσης, προσφέρει διαφορετικές επιλογές απόδοσης και πρακτικότητας, προκειμένου να δημιουργήσει την καλύτερη αίσθηση για τον οδηγό. Αυτές περιλαμβάνουν το σύστημα ελέγχου N Grin, την ηλεκτρονική ελεγχόμενη ανάρτηση, το σύστημα μεταβολής του χρονισμού των βαλβίδων εξαγωγής και μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

Εξοπλίζεται με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 T-GDI. Αποδίδει 280 ίππους και 392 Nm ροπή. Είναι το πρώτο SUV υψηλών επιδόσεων της Hyundai που διατίθεται με το N DCT, ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων για βελτιωμένη επιτάχυνση και επιδόσεις. Διαθέτει πέντε ξεχωριστά οδηγικά προφίλ: Eco, Normal, Sport, N και Custom, ενώ το σύστημα ελέγχου N Grin προσφέρει υψηλό βαθμό εξατομίκευσης. Αυτά τα προφίλ μεταβάλλουν ανάλογα τον χαρακτήρα του αλλάζοντας τη χαρτογράφηση του κινητήρα, το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, τον ήχο της εξάτμισης και τις παραμέτρους λειτουργίας του τιμονιού για τη βελτιστοποίησή τους σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης. Στο εξατομικευμένο προφίλ Custom, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τις ρυθμίσεις μέσω άλλων λειτουργιών (Normal, Sport και Sport+) για το τιμόνι, την ανάρτηση ή τον ήχο εξάτμισης. Το Hyundai Kona N Performance Pack 280 ίππων N-DCT κοστίζει 42.990 ευρώ.