Quantcast

Fiat 500 Hybrid από 11.950 ευρώ

Η έκδοση 500 Pop Hybrid περιλαμβάνει 7 αερόσακους, ESP με Hill-Assist, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες, ηχοσύστημα με Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι.

Η Fiat αναθεώρησε την εμπορική πολιτική της για το υβριδικό 500. Πλέον προσφέρεται σε τιμή κάτω από τα 12.000 ευρώ. Το ιταλικό μοντέλο μαζί με το MINI αποτελούν τα πιο σημαντικά ορόσημα της αυτοκίνησης στην αξιολόγηση της σχεδίασης.

Η κινητήρια μονάδα του τρίπορτου Fiat 500 Hybrid απαρτίζεται από τον νέο αποδοτικό βενζινοκινητήρα των 1.000 κ.εκ. και το σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας. Η καρδιά του υβριδικού συστήματος είναι η γεννήτρια-κινητήρας BSG, που εξασφαλίζει αυξημένη ισχύ 70 ίππων. Επίσης, η ήπια υβριδική τεχνολογία συμβάλλει στην ομαλότερη και πιο δυνατή επιτάχυνση, καθώς και στη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπών ρύπων έως και 30%. Οι εκπομπές CO2 είναι κάτω από 90 γρ./χλμ. και απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Η έκδοση 500 Pop Hybrid -για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων- είναι διαθέσιμη προς 11.950 ευρώ, με πλούσιο πακέτο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, 7 αερόσακους, ESP με Hill-Assist, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, ηχοσύστημα με Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, κλιματισμό, κ.ά.

Ολα τα μοντέλα της Fiat καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, έως 200.000 χλμ. και 5 χρόνια οδική βοήθεια.