Quantcast

«Lease Flex» από την Autohellas Hertz

Η Autohellas Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία «Lease Flex» για απόκτηση αυτοκινήτου με μακροχρόνια μίσθωση από τον υπάρχοντα στόλο της εταιρείας. 

Με δραστηριότητα από το 1974 και έχοντας διαχρονικά συνδέσει το όνομά της με τις εξελίξεις στον χώρο της αυτοκίνησης, η Autohellas Hertz επενδύει στη νέα υπηρεσία «Lease Flex» με στόχο τη διεύρυνση των επιλογών του καταναλωτή για οικονομικότερο, ασφαλέστερο και προηγμένης τεχνολογίας αυτοκίνητο. Ειδικότερα, τα βασικά πλεονεκτήματα για τους χρήστες της νέας υπηρεσίας είναι:

• Η δυνατότητα αλλαγής αυτοκινήτου, χωρίς καμία χρέωση, μέχρι δύο φορές κατά τη διάρκεια της μίσθωσης με παρόμοιο μοντέλο.

• Η δυνατότητα αναβάθμισης αυτοκινήτου. Ο μισθωτής μπορεί να επιστρέψει το αυτοκίνητό του οποιαδήποτε στιγμή και να ξεκινήσει νέα μίσθωση με αυτοκίνητο διαφορετικής κατηγορίας.

• Η δυνατότητα εξαγοράς του αυτοκινήτου. Ο μισθωτής μπορεί να αποκτήσει το αυτοκίνητο οποιαδήποτε στιγμή επιλέξει κατά τη διάρκεια της μίσθωσης σε προσυμφωνημένη τιμή, η οποία μειώνεται κάθε μήνα.

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Autohellas Hertz κ. Δημήτρης Μαγγιώρος δήλωσε σχετικά: «Με την υπηρεσία “LeaseFlex” προσφέρουμε στους πελάτες μας έναν ευέλικτο τρόπο να διευρύνουν τους στόλους τους, χωρίς την αναμονή έλευσης ενός καινούργιου αυτοκίνητου, αλλά και να οδηγήσουν περισσότερους από έναν τύπους αυτοκινήτων σε μία μίσθωση, μέσω της δυνατότητας αλλαγής και αναβάθμισης αυτοκινήτου. Το σημαντικότερο, όμως, είναι η προσφορά της δυνατότητας χρήσης ενός ασφαλέστερου αυτοκίνητου, για όσους επιθυμούν την αλλαγή αλλά παραμένουν σκεπτικοί ως προς την αγορά μεταχειρισμένου και τη συγκέντρωση του απαραίτητου οικονομικού αντιτίμου. Ταυτόχρονα, απαλλάσσονται από τα έξοδα συντήρησης, τελών κυκλοφορίας και ασφάλισης, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν δικό τους το αυτοκίνητο που επέλεξαν σε προσυμφωνημένη και σταδιακά μειούμενη τιμή».