Quantcast

«Με φοβίζει η απειθαρχία του κόσμου»

Από το 2001 κατέχει την περίοπτη θέση του αλυτάρχη του Ράλλυ Ακρόπολις.

Γνωρίζει κάθε στροφή και γωνία στις ειδικές διαδρομές. Μη σας ξεγελά στη φωτογραφία. Είναι αυστηρή, δίκαιη και αποτελεσματική στη δουλειά της. Η FIA την έχει βραβεύσει πολλές φορές για την ολοκληρωμένη συνεισφορά της στον εθνικό μας αγώνα.

Η τηλεφωνική μας επικοινωνία έγινε στις 9:00, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου. Μου εκμυστηρεύθηκε ότι νιώθει πολύ κουρασμένη, γιατί τα σεμινάρια των κριτών τελείωσαν στις 2.30 μ.μ. Λίγες ώρες ύπνου και νωρίς το πρωί στο γραφείο.

Ποια είναι η καλύτερη εμπειρία σου από το Ράλλυ Ακρόπολις;

Το 2005 και το 2006 στην υπερειδική στο ΟΑΚΑ. Μοναδική εμπειρία.

Η χειρότερη στιγμή;

Το 2006, όταν ο κόσμος γύρισε την πλάτη στη διοργάνωση, γιατί φέραμε τον αγώνα στην Αθήνα.

Τι προσδοκάς για τον φετινό αγώνα;

Να ξεπεράσουμε την επιτυχία που σημειώθηκε το 2005. Φέτος, η διοργάνωση είναι εξαιρετική και όλος ο κρατικός μηχανισμός έχει αναλάβει τον ρόλο που του αξίζει. Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική βρίσκονται δίπλα μας και καλύπτουν κάθε ανάγκη. Πρωτοφανής κινητοποίηση.

Τι σε φοβίζει;

Η ανυπακοή και η απειθαρχία του κόσμου. Γνωρίζω τη δίψα τους να δουν από το ένα μέτρο το αγωνιστικό αυτοκίνητο να τρέχει, αλλά η ασφάλειά τους προέχει. Εχουμε πάρει τα καλύτερα δυνατά μέτρα και ελπίζω οι θεατές να είναι προσεκτικοί. Δεν θέλω να ακυρώσω ειδικές διαδρομές λόγω της απειθαρχίας των θεατών.