Quantcast

ΜΙΝΙ Electric by SPANOS SA goes to COCO-MAT

Στα πλαίσια μιας ανατρεπτικής συνεργασίας, η Σπανός ΑΕ ενώνει τις δυνάμεις της με την COCO-MAT και σε προσκαλεί να γνωρίσεις το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ από κοντά.

Έως την Τετάρτη, 15 Ιουλίου μπορείτε και εσείς να επισκεφθείτε το κεντρικό κατάστημα της COCO-MAT στη Λεωφόρο Τατοΐου 165, στην Κηφισιά και να φωτογραφηθείτε με το νέο ΜΙΝΙ Εlectric. Ανεβάστε τη φωτογραφία στο profile σας στο Ιnstagram με #MINIElectricatcocomat και #spanossa και πάρτε μέρος στην κλήρωση για ένα τετραήμερο με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ σε πεντάστερο ξενοδοχείο με υπογραφή ύπνου από την COCO-MAT.

Το νέο MINI Electric, είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ΜΙΝΙ. Η θρυλική αίσθηση go-kart, η εμβληματική του σχεδίαση και ο ηλεκτρικός τρόπος ζωής θα σε κερδίσουν από το πρώτο λεπτό. Με τις υπηρεσίες MINI eDrive, αυτονομία από 242 km έως 270 km και σύστημα κίνησης μηδενικών ρύπων, το νέο ΜΙΝΙ Electric κάνει την ηλεκτροκίνηση πιο εύκολη και άνετη από ποτέ. Γνώρισε έναν νέο urban ηλεκτρικό τρόπο ζωής και μάθε περισσότερα για τo όφελος της επιδότησης που ισχύει για την αγορά του νέου MINI Electric.

Για τον διαγωνισμό ισχύουν όροι και προϋποθέσεις που μπορείτε να δείτε στη σελίδα https://www.facebook.com/spanosbmw/