Quantcast

Στην πρώτη θέση το Hyundai Tucson

Το νέο Hyundai Tucson κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα των πωλήσεων στην κατηγορία των συμπαγών SUV της Ευρώπης, το 2022. 

Απέσπασε τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην κατηγορία των συμπαγών SUV της Ευρώπης, φθάνοντας τις 150.803 μονάδες. Το παγκόσμιο best seller της Hyundai κατατάχθηκε στην όγδοη θέση στη λίστα των αυτοκινήτων που πουλήθηκαν πέρυσι στην Ευρώπη.

Η τέταρτη γενιά του Hyundai Tucson λάνσαρε πολλά νέα στοιχεία τα οποία εκτιμήθηκαν από τους υποψήφιους αγοραστές και στην ελληνική αγορά. Ξεχωρίζω τον καινοτόμο σχεδιασμό και το αναβαθμισμένο πρόγραμμα ασφαλείας. Είναι εξοπλισμένο με το καλύτερο στην κατηγορία του πακέτο ασφαλείας. Ο ανεξάρτητος οργανισμός αξιολόγησης οχημάτων, European New Car Assessment Program (Euro NCAP), το βράβευσε με τη μέγιστη βαθμολογία ασφάλειας πέντε αστέρων.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά LED Daytime Running Lights (DRL) είναι ενσωματωμένα άψογα στην μπροστινή μάσκα. Χάρη στην υπερσύγχρονη τεχνολογία φωτισμού, η σκουρόχρωμη εμφάνιση της μάσκας μεταμορφώνεται σε σχήματα που μοιάζουν με κόσμημα, όταν τα DRL είναι ενεργοποιημένα, φέρνοντας ένα εντυπωσιακό στοιχείο στην κομψή εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Η γκάμα των κινητήριων μονάδων καλύπτει κάθε ανάγκη, καθώς είναι η ευρύτερη και η πληρέστερη στην κατηγορία των συμπαγών SUV. Διαθέσιμοι αποδοτικοί και οικονομικοί στην κατανάλωση κινητήρες βενζίνης και ντίζελ. Επικουρούνται από διατάξεις ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48 Volt, πλήρως υβριδικές και plug-in υβριδικές.

Η έκδοση ειδικών προδιαγραφών N Line συνδυάζει τη δυναμική σχεδίαση με την άνεση και την προηγμένη συνδεσιμότητα. Η γκάμα Ν είναι εμπνευσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο τιμοκατάλογος του νέου Hyundai Tucson ξεκινά από τα 29.990 ευρώ (1.6 48V 150). Πέντε χρόνια εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων της Hyundai.