Quantcast

Τεχνική υποστήριξη από τη Suzuki

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, η διάθεσή μας φτιάχνει και τα μέτρα λόγω της πανδημίας χαλαρώνουν. 

Η σκέψη μας είναι στις εκδρομές και στις διακοπές. Η Suzuki ετοίμασε το νέο πρόγραμμα Spring Recharge για την τεχνική υποστήριξη των μοντέλων της.

Στην προγραμματισμένη συντήρηση είτε επίσκεψη για μηχανικές επισκευές ή επισκευές φανοποιείας στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Suzuki παρέχονται οι εξής υπηρεσίες: Δωρεάν καθαρισμός A/C, δωρεάν ενημέρωση λογισμικού, δωρεάν ανανέωση οδικής βοήθειας. Επίσης, έως 25% έκπτωση σε ανταλλακτικά service ή επισκευών, 20% έκπτωση σε γνήσια αξεσουάρ.

Ειδικότερα για την ενημέρωση λογισμικού, περισσότερες από 10 ηλεκτρονικές μονάδες, που είναι υπεύθυνες για τις διάφορες λειτουργίες ασφαλείας, άνεσης και επιδόσεων στο αυτοκίνητο, χρειάζεται να αναβαθμίζονται στις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού που εξελίσσουν οι μηχανικοί της Suzuki. Tα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Suzuki μπορούν να ενημερώσουν το λογισμικό των ηλεκτρονικών μονάδων του αυτοκινήτου με τη νεότερη έκδοση, όπου υπάρχει διαθέσιμη.

Η διάρκεια του προγράμματος ισχύει έως τις 31 Μαΐου. Η τελευταία προσθήκη στην γκάμα της Suzuki είναι το επαγγελματικό Jimny, με κινητήρα βενζίνης 1.500 κ.εκ., απόδοσης 102 ίππων. Εξοπλίζεται με δύο καθίσματα, σχάρα διαχωρισμού του πίσω χώρου και Ecall. Λιανική τιμή προ φόρων 15.582 ευρώ, τελική τιμή 20.560 ευρώ. Τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας, Ignis από 13.030 ευρώ, Swift 13.400, SX4S-Cross 18.810, Vitara 18.570 ευρώ.