Quantcast

ΑΕΚ: Ηχηρό «όχι» από δύο εμβληματικές μορφές της Ένωσης στα εγκαίνια της «Opap Arena»

Πρόσκληση έχουν πάρει κανονικά και ακόμα δύο εμβληματικές μορφές της Ένωσης, οι οποίοι αρνήθηκαν. 

Στα εγκαίνια θα δώσουν το παρών όλοι οι εν ζωή σπουδαίοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ θα υπάρχουν και αναφορές στις ένδοξες μορφές του παρελθόντος που δεν πρόλαβαν να δουν τον δικέφαλο να επιστρέφει στο «σπίτι» του, με τη διοίκηση της ΑΕΚ να έχει προσκαλέσει τους Νεστορίδη, Μαύρο, Παπαϊωάννου, Μπάγεβιτς, Νικολαΐδη, Ατματσίδη, Δημητριάδη, Λάκη Νικολάου και Γιώργο Σαββίδη.

Πρόσκληση έχουν πάρει κανονικά και ακόμα δύο εμβληματικές μορφές της Ένωσης, οι οποίοι αρνήθηκαν. Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Μανωλάς και ο Τόνι Σαβέφσκι έχουν ενημερώσει ότι δεν θα δώσουν το «παρών» στον αγωνιστικό χώρο της «Opap Arena» μαζί με τους άλλους «θρύλους» της ομάδας στη γιορτή της ΑΕΚ για τους παλαίμαχους παίκτες της.

Ο Μανωλάς, ωστόσο, φέρεται να έχει αναφέρει στους ανθρώπους της Ένωσης ότι θα βρεθεί κανονικά στο γήπεδο την ημέρα των εγκαινίων, απλώς όχι στον αγωνιστικό χώρο και στη γιορτή.

Από την άλλη, ενδιαφέρον έχει και η περίπτωση του Βασίλη Τσιάρτα. Όπως προκύπτει, ο Έλληνας παλαίμαχος άσος, που τίμησε τη φανέλα της ΑΕΚ, δεν έχει προσκληθεί από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για τη μεγάλη τελετή.

Πηγή: filathlos.gr