Στεγάνωση ταράτσας: Απλά βήματα!

Η λύση είναι αξιόπιστη, οικονομική και ελληνική και ακούει στο όνομα, HYDROSTOP- PU της DUROSTICK.
Η λύση είναι αξιόπιστη, οικονομική και ελληνική και ακούει στο όνομα, HYDROSTOP- PU της DUROSTICK, το πολυουρεθανικό στεγανωτικό ταρατσών προσφέρει τουλάχιστον 10 χρόνια εγγύηση.

Πρόκειται για ένα ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών με πολυουρεθανικές και ακρυλικές ρητίνες νερού. Δημιουργεί μία μεμβράνη προστασίας από την υγρασία και τα λιμνάζοντα νερά, με 10 χρόνια εγγύηση.


 
Έχει πιστοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, (Τμήμα Φυσικής Εφαρμογών) ως «ψυχρό» υλικό, με υψηλή ανακλαστικότητα.

Βελτιώνεται έτσι η απόδοση ενέργειας του κτιρίου, με παράλληλη μείωση των λογαριασμών ψύξης και θέρμανσης, ως αποτέλεσμα της μείωσης της θερμοκρασίας των χώρων κάτω από την ταράτσα το καλοκαίρι και της διατήρησης της στεγανότητάς της κατά τους χειμερινούς μήνες. Κατατάσσεται ως προστατευτικό επιφανειών σκυροδέματος κατά EN 1504-2.

Το HYDROSTOP-PU προσφέρει ιδανική στεγάνωση σε ταράτσες, δώματα, στηθαία, υδρορροές, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες για τη στεγάνωση ταρατσών, δωμάτων, στηθαίων, υδρορροών, γυψοσανίδων, τσιμεντοσανίδων, καθώς και επικάλυψη σε καλά αγκυρωμένα ασφαλτόπανα.

Η ευκολία της εφαρμογής του στεγανωτικού ταρατσών HYDROSTOP-PU χωρίς την απαίτηση πολυεστερικού οπλισμού την καθιστά ιδανική λύση στεγάνωσης που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας ή με την βοήθεια επαγγελματία εφαρμοστή.Tips

• Σωστή ανάδευση πριν από την εφαρμογή.
• Στεγάνωση και των κατακόρυφων επιφανειών (στηθαία) της ταράτσας.
• Η ιδανική επάλειψη καλύπτει πάχη έως και 0,5mm σε κάθε στρώση.
• Αποφεύγετε την εφαρμογή του στεγανωτικού όταν υπάρχει υψηλή υγρασία ή πιθανότητα βροχής για τις επόμενες 24 ώρες. Οι υψηλές θερμοκρασίες οδηγούν σε ταχύτερη σκλήρυνση του υλικού και μείωση του χρόνου εργασιμότητάς του.
• Χωρίς καμία επικινδυνότητα για εμάς και το περιβάλλον, μετά τη σκλήρυνση του υλικού.