Quantcast

10 μυστικά για να βάζεις λιγότερο άρωμα και να διαρκεί πιο πολύ

Όλα τα κορίτσια λατρεύουμε τα αρώματα και τις κολόνιες και σίγουρα έχουμε μία αγαπημένη που δε λείπει ποτέ από το boudoir μας.

Ψεκαζόμαστε κάθε πρωί πριν φύγουμε από το σπίτι και πιστεύουμε ότι η μυρωδιά θα διαρκέσει όλη μέρα. Όμως, αυτό δε συμβαίνει σχεδόν ποτέ. Το αγαπημένο μας άρωμα κρατάει το πολύ δύο ώρες και μετά εξατμίζεται.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό; Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, παίζει σημαντικό ρόλο ο τρόπος με τον οποίο έχεις ψεκάσει το άρωμα στα σημεία του σώματός σου. Και για να διαρκεί λίγο, μάλλον κάτι κάνεις λάθος. Δεν είσαι, όμως, η μόνη. Τα περισσότερα κορίτσια έχουν το ίδιο θέμα με το άρωμά τους.

Σoυ αποκαλύπτουμε 10 μαγικά μυστικά που θα κάνουν το άρωμά σου να διαρκέσει όλη την ημέρα. Μη χάνεις χρόνο και ανακάλυψέ τα!

#1. Μη βάζεις άρωμα μόνο στο σώμα σου. Ψέκασε τα ρούχα σου. Οι ίνες των ρούχων έχουν την ικανότητα να κρατούν το άρωμα για πολλές ώρες (ακόμα και όταν τα πλύνεις).

#2. Ψέκασε τη βάση των αυτιών σου. Όσο πιο λιπαρό είναι το δέρμα, τόσο περισσότερο διαρκεί το άρωμα. Και η περιοχή των αυτιών πίσω από τους λοβούς είναι λίγο πιο λιπαρή από τα άλλα σημεία.

#3. Μην αποθηκεύεις το άρωμά σου στο μπάνιο. Η ζέστη, το φως και η υγρασία καταστρέφουν σιγά σιγά το άρωμα και την ποιότητά του.

#4. Καλύτερα να βάλεις το μπουκαλάκι με το άρωμα σε ένα δροσερό χώρο, όπως το boudoir του δωματίου σου.

#5. Άλειψε με βαζελίνη την περιοχή που θα ψεκάσεις και θα δεις ότι το άρωμα θα διαρκέσει για πολλές ώρες.

#6. Εφάρμοσε μία κρέμα χωρίς άρωμα πριν ψεκάσεις την κολόνια σου. Το λιπαρό δέρμα έχει την ιδιότητα να διατηρεί και να «κλειδώνει» περισσότερες ώρες το άρωμα πάνω του.

#7. Ψέκασε το άρωμα αμέσως μετά το ντους. Η υγρασία στο δέρμα σου θα διατηρήσει για πολλές ώρες τη μυρωδιά.

#8. Μην πιέζεις ελαφρά τον έναν καρπό πάνω στον άλλον αφού ψεκάσεις με άρωμα. Αυτή η κίνηση έχει ως αποτέλεσμα μικρότερη διάρκεια της μυρωδιάς.

#9. Τα σημεία στα οποία θα διαρκέσει περισσότερο το άρωμά σου είναι τα εξής: ανάμεσα στα γόνατα, στους καρπούς, στο λαιμό, στους λοβούς των αυτιών, κάτω από την κοιλιά σου.

#10. Ψέκασε με άρωμα τη χτένα σου πριν χτενίσεις τα μαλλιά σου. Τα μαλλιά σου θα μυρίζουν υπέροχα και αυτό θα διαρκέσει για πολλές ώρες.