Quantcast

The FAB Festival: Tο πρώτο διαδραστικό διήμερο festival μόδας κι ομορφιάς

Tο πρώτο διαδραστικό διήμερο festival μόδας κι ομορφιάς (για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί είναι γεγονός)!

Το jenny.gr διοργανώνει ένα ολιστικό fashion and beauty experience για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί στον χώρο της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Τα μεγαλύτερα/διασημότερα brands της μόδας και της ομορφιάς, οι πιο ισχυροί influencers και οι κορυφαίοι επαγγελματίες και ειδικοί του χώρου, σας προσκαλούν στο πιο FAB Festival στις 21 και 22 Μαρτίου να βιώσετε την απόλυτη εμπειρία shopping σε ειδικές τιμές.

Στο FAB festival θα βρείτε προϊόντα για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί, αλλά και είδη σπιτιού έως και 70% φθηνότερα από τα μεγαλύτερα brands και Έλληνες σχεδιαστές.

Η εμπειρία FAB δεν είναι μόνο για τις πιο top/προσιτές αγορές του 2020. Είναι, όντως, ένα διήμερο διαδραστικό festival όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε catwalks και στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε μία σειρά από μοναδικά fashion, beauty και well-being workshops, που θα σας μυήσουν στα μυστικά experts/οι κορυφαίοι ειδικοί του χώρου. Θα μάθετε τα πάντα για το styling, για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο μακιγιάζ/make up, τη φροντίδα που χρειάζονται τα μαλλιά σας αλλά και θα ενημερωθείτε για όλες τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς!

Ταυτόχρονα οι μικροί μας φίλοι θα περάσουν υπέροχα στο Kids’ Corner που θα έχει στηθεί μόνο για αυτούς.

*Παιδιά έως 12 ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

Ένα Σαββατοκύριακο μόδας και ομορφιάς σας περιμένει!

Fashion and Beauty Festival

By jenny.gr

Online προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/festival/technopolis-dimou-athinon/fab-festival/

https://www.fabfestival.gr/

Ακολουθήστε μας στα Social Media για το πιο FABulous νέα!

Πρόγραμμα:

Σάββατο & Κυριακή 10:00-20:00