Quantcast

Νίκος Κουρκούλης: Σε... ρινγκ μετατράπηκε συναυλία του τραγουδιστή στην Καβάλα

Σε... ριγνκ μετατράπηκε η συναυλία του Νίκου Κουρκούλη στην Καβάλα, θυμίζοντας τα όσα είχαν συμβεί σε συναυλία του Βασίλη Καρρά στην Αυστραλία πριν από δύο μήνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή, όταν στη συναυλία του Νίκου Κουρκούλη και της Βασιλικής Νταντά για τον χορό της ομάδας Κεραυνού Ελευθερών έπεσε άγριο ξύλο, ενώ παρόντες ήταν περίπου 1.500 θεατές.

Περίπου στις 3 τα ξημερώματα ένας Βούλγαρος θέλησε να ανέβει στη σκηνή για να χορέψει. Επειδή όμως τα τραπέζια και οι καρέκλες βρίσκονταν μπροστά του και εμπόδιζαν την πρόσβασή του στην πίστα, σε κατάσταση αμόκ άρχισε να χτυπάει αναίτια έναν άλλο θαμώνα, που απλώς καθόταν.

Για κακή του τύχη, ο άνδρας, τον οποίο φέρεται να χτύπησε ήταν γνώστης πολεμικών τεχνών. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, γρονθοκόπησε τον Βούλγαρο και τον ακινητοποίησε. Τότε γενικεύτηκε ο καβγάς, με την παρέα του Βούλγαρου να αντιδρά.

Ο Νίκος Κουρκούλης διέκοψε τη συναυλία, με υπαλλήλους του δήμου Παγγαίου να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα όπως και τελικά συνέβη λίγη ώρα αργότερα.