Quantcast

10 Βραβεία Αριστείας και μία Τιμητική Διάκριση για τη Zeus International στα Greek Hospitality Awards 2021

Η Zeus  International και τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται βραβεύτηκαν αποσπώντας 3 Χρυσά, 5 Ασημένια και 2 χάλκινα Βραβεία στα Greek  Hospitality  Awards  2021,τα οποία διοργανώθηκαν για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία Dolce Athens Attica Riviera στη Βραυρώνα, το Wyndham Athens Residence στην Αθήνα και το  Wyndham  Grand  Crete  Mirabello  Bay στην Κρήτη απέσπασαν 3 Χρυσά βραβεία στις κατηγορίες “Best  Greek  Spa  Resort”“Best  Greek  Apartment  City  Hotel” και “Best  Greek   Hotel  Marina αντίστοιχα. Επιπλέον τo ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην Αθήνα διακρίθηκε με το Ασημένιο Βραβείο στις κατηγορίες “Best Greek Business City Hotel” και “Best  Greek  MICE City Hotel καθώς επίσης και τα ξενοδοχεία Dolce Athens Attica Riviera και  Wyndham  Grand  Crete Mirabello  στις κατηγορίες ‘’Best  Greek  MICE  Resort’’ και ‘’Best  Greek  Honeymoon  Resort’’ αντίστοιχα. Με το Ασημένιο βραβείο διακρίθηκε επίσης και η εταιρεία Zeus  International στην κατηγορία “Best Greek Hotel Management Strategy”. Τέλος, με χάλκινα βραβεία βραβεύτηκαν το ξενοδοχείο  Eretria  Hotel &  Spa  Resort, στο πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργείας του, και το Lazart  Hotel  στις κατηγορίες“Best  Greek  All-Inclusive  Resort και “Best  Greek  Business  City Hotel”, αντίστοιχα.

Επίσης, είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την τιμητική διάκριση που έλαβε ο Πρόεδρος του ομίλου κος Σιγανός ως “Greek Hospitality Pioneer’’, η οποία εκφράζει και επιβεβαιώνει τον καινοτόμο και πρωτοποριακό τρόπο σκέψης με τον οποίο λαμβάνονται όλες οι στρατηγικές πρωτοβουλίες και δράσεις έως τώρα, και ο οποίος οδήγησε την εδραίωση της εταιρίας στις κορυφαίες του κλάδου σε ολόκληρη την νότια Ευρώπη.

Ο CEO και ιδρυτής της Zeus International κος Χάρης Σιγανός ευχαρίστησε την επιτροπή και όσους στήριξαν με τη θετική τους ψήφο τα ξενοδοχεία και τον Όμιλο και δήλωσε σχετικά: “Μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία εξαιτίας της πανδημίας του κωρονωιού ο όμιλος μας καταφέρνει να βγαίνει ακόμα δυνατότερος έχοντας φτάσει τα 25 ξενοδοχεία, 3500 δωμάτια , 100 εκατομμύρια ίδιες επενδύσεις και πάνω από 1 δις αξία ξενοδοχειακού χαρτοφυλακίου υπό διαχείριση σε 5 διαφορετικές χώρες με πάνω από 1 εκατομμύριο φιλοξενούμενους το χρόνο. Η βράβευση των ξενοδοχείων μας αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση των προσπάθειών μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε στο μέλλον με ακόμα περισσότερες δυνάμεις και προσήλωση στον στόχο μας . Ευχαριστώ όλους όσους μας επέλεξαν και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι παραμένουμε πιστοί στις αξίες και στα ιδανικά μας με μοναδικά concepts και με επίκεντρο την προσωποποιημένη παροχή υπηρεσίας στους φιλοξενούμενους μας”.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards έχει στόχο να επιβραβεύσει την Αριστεία στο χώρο των Ελληνικών Ξενοδοχείων, Τουριστικών Γραφείων, Ενοικιαζόμενων Δωματίων και άλλων εταιριών συναφών με τον κλάδο του Τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης και το κοινό.