Quantcast

20 χρόνια greekbooks.gr! - Μεγάλη γιορτή βιβλίου στο κέντρο της Αθήνας

Το greekbooks.gr, το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, κλείνει φέτος 20 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και το γιορτάζει με ένα super καλοκαιρινό book party στο νέο φυσικό κατάστημα της εταιρείας στην οδό Ακαδημίας 55 και Ιπποκράτους!

Από νωρίς το πρωί σήμερα 7 Ιουνίου, ο δρόμος έξω από το στο νέο κατάστημα των greekbooks.gr στο κέντρο της Αθήνας πλημμύρισε με μουσική και κόσμο. Το πάρτι ξεκίνησε από τις 9 το πρωί και θα αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Αγαπημένοι συγγραφείς μικρών και μεγάλων επισκέπτονται το κατάστημα σε όλη την διάρκεια του πάρτι για να τους γνωρίσουν από κοντά οι επισκέπτες του και να σβήσουν όλοι μαζί τα κεράκια στην τούρτα του greekbooks.gr! Εκτός όμως από γνωστούς συγγραφείς, εκπρόσωποι από το χώρο της υποκριτικής αλλά και του χώρου της τηλεόρασης ως ...δεινοί βιβλιοφάγοι, έδωσαν το παρών στη μεγάλη γιορτή φιλαναγνωσίας και επέλεξαν τα βιβλία που θα τους συντροφεύουν το καλοκαίρι. Ανάμεσα στο αναγνωστικό κοινό οι αγαπημένοι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Καζάκος και ο Σόλων Τσούνης αλλά το γνωστό μοντέλο Εύη Αδάμ που εντυπωσιάστηκαν από τον αέρα φρεσκάδας του νέου φυσικού καταστήματος των greekbooks.gr και διάλεξαν βιβλία για να διαβάσουν εκείνοι αλλά και για να τα χαρίσουν ως δώρα σε καλούς τους φίλους.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας οι φίλοι των βιβλίων που θα συμμετάσχουν στο καλοκαιρινό book party θα βιώσουν πολλές εκπλήξεις και θα κερδίσουν απίθανες προσφορές! Παράλληλα θα κληρωθούν δώρα για κάθε ηλικία και γούστο με αποδέκτες τους τυχερούς αναγνώστες που θα έρθουν στο κατάστημα και θα πάρουν μέρος στην μεγάλη γιορτή του βιβλίου!

Κωνσταντίνος Καζάκος

Κωνσταντίνος Καζάκος

Σόλων Τσούνης

Σόλων Τσούνης

Εύη Αδάμ

Εύη Αδάμ