Quantcast

Αβοκάντο: Τι να κάνετε για να μην μαυρίζουν και η επικίνδυνη πρακτική που πρέπει να αποφύγετε

Το αβοκάντο περιέχει φυτικές ίνες και κάλιο και είναι μια φυτική πηγή υγιεινών λιπών, σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USDA), αλλά όταν πρόκειται για τον σωστό τρόπο αποθήκευσης ενός κομμένου αβοκάντο, οι απόψεις διίστανται.

Τα κομμένα αβοκάντο τείνουν να μαυρίζουν εύκολα και υπάρχουν πολλά κόλπα που υποτίθεται  ότι εμποδίζουν αυτή τη διαδικασία και διατηρούν τα αβοκάντο φρέσκα για ένα μήνα. Ωστόσο, δεν είναι όλα ασφαλή. Η υιοθέτηση κάποιων λανθασμένων συμβουλών μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε τροφιμογενείς ασθένειες.

Διαβάστε το δημοσίευμα στο oloygeia.gr