Quantcast

Αφαντος ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς - «Δεν παραδίδεται» λέει ο συνήγορός του

Δεν σκοπεύει να εμφανιστεί στις αρχές ο πρώην βουλευτής Χρήστος Παππάς, που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, σύμφωνα με τον συνήγορό του Περικλή Σταυριανάκη.

Ο θεωρούμενος ως υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, όπως υποστηρίζει ο συνήγορός του επιλέγει να μην παραδοθεί καθώς έκανε την επιλογή, σε αυτή τη φάση, να μην εμφανιστεί, διότι «θα εκτίσει την πρωτόδικη ποινή πριν φτάσει η υπόθεση στο Εφετείο, οπότε και θα δικαστεί εκ νέου η υπόθεση».

Τον ψάχνει η αστυνομία

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών,  αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία, αφού δεν εντοπίστηκε σε καμία από τις πέντε γνωστές διευθύνσεις που έχει στη διάθεση της η ΕΛ.ΑΣ.

Λίγο μετά την έκδοση της απόφασης, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι που ο Παππάς έχει δηλώσει ως μόνιμη κατοικία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε έρευνα και σε σπίτι συγγενικού του προσώπου.

Οι αστυνομικοί τον έχουν αναζητήσει σε έξι με επτά μέρη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ η έρευνα έχει επεκταθεί και εκτός Αττικής.