Quantcast

Άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δολοφόνησαν μητέρα, απείλησαν με όπλο το μωρό της - Τι είπε ο σύζυγος που βρέθηκε δεμένος

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη φονική ληστεία στα Γλυκά Νερά όπου μια 20χρονη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της, ο σύζυγός της δεμένος και τραυματισμένος σε καρέκλα ενώ το μωρό τους στο δωμάτιο να κλαίει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι τρεις δράστες, για τον εντοπισμό των οποίων έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό η ΕΛ.ΑΣ, φέρεται να απείλησαν με όπλο ακόμα και το 11 μηνών κοριτσάκι προκειμένου η άτυχη γυναίκα να τους αποκαλύψει αν υπήρχαν χρήματα ή και χρηματοκιβώτιο στο σπίτι, πριν την σκοτώσουν.

Οπως ανέφεραν πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει από κάμερες ύποπτο αυτοκίνητο να απομακρύνεται από την περιοχή λίγη ώρα μετά την αιματηρή ληστεία  και εξετάζεται από το βιντεοληπτικό υλικό αν είναι το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Ο σύζυγος, πιλότος στο επάγγελμα, παρότι δεμένος και τραυματισμένος βρήκε τη δύναμη να συρθεί με την καρέκλα να φτάσει στο τηλέφωνό του και με τη μύτη να πληκτρολογήσει τον αριθμό της Αστυνομίας.

Οι πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία δείχνουν ληστεία και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών οι δράστες μπήκαν τα ξημερώματα της Τρίτης στο σπίτι, έδεσαν τον άντρα και σκότωσαν τη γυναίκα, μπροστά στα μάτια του.

Η  άτυχη  20χρονη κοπέλα, η οποία ήταν γεννημένη στη Βρετανία και από πολύ μικρή ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς της, ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και είχε διακριθεί στο kick boxing.

Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές οι εισβολείς, τρεις μέσα στο σπίτι και κουκουλοφόροι και ένας στο προαύλιο να φυλάει τσίλιες, φαίνεται ότι είχαν προετοιμάσει την επίθεση.

Οι αστυνομικοί πήταν καταθέσεις από τους γείτονες του ζευγαριού αν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών είχαν παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις και άγνωστα πρόσωπα. Φαίνεται ότι πριν σκοτώσουν τη γυναίκα οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος σκότωσαν τον σκύλο στην αυλή του σπιτιού και τον κρέμασαν από τα κάγκελα της μικρής μονοκατοικίας. Για τους έμπειρους αξιωματικούς οι εισβολείς είναι ιδιαίτερα σκληροί κακοποιοί οι οποίοι είχαν επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 32χρονος σύζυγος ξύπνησε ακούγοντας τα γαυγίσματα του σκύλου και στη συνέχεια το κλάμα του όταν ξεψυχούσε την ώρα που οι αδίστακτοι δράστες το κρέμασαν από τα κάγκελα του πίσω μπαλκονιού. Θεώρησε ότι τσακώνονταν με τη γάτα, το άλλο κατοικίδιο του σπιτιού και βρέθηκε αντιμέτωπος με τους δράστες πριν αρχίσει η φρίκη…

0 32χρονος σύζυγος που βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ είναι πιλότος ελικοπτέρων Πολιτικής Αεροπορίας.  Με την αδικοχαμένη σύζυγό του είχαν νοικιάσει το σπίτι στα Γλυκά Νερά πριν περίπου 1,5 χρόνο για να βρίσκεται κοντά στην εργασία του, στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του συζύγου οι δράστες μπήκαν από το παράθυρο, σκότωσαν πρώτα τον σκύλο, εκείνος προσπάθησε να αντισταθεί, τον χτύπησαν και τον έδεσαν στην καρέκλα, στη συνέχεια η σύζυγος έβαλε τις φωνές. Οι δράστες την ακινητοποίησαν και της έκλεισαν το στόμα. Στη συνέχεια, φέρεται να τη βασάνισαν προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Την ανέβασαν στη σοφίτα και την έπνιξαν με μαξιλάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κακοποιοί αφαίρεσαν 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.