Quantcast

Αγριο φονικό στη Μακρυνίτσα: Σκότωσε την πρώην γυναίκα του και τον αδερφό της - ΒΙΝΤΕΟ

Νεκρούς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παρέλαβαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ γύρω στις οκτώ η ώρα έναν άνδρα γύρω στα 35 και μια γυναίκα νεότερη, αδελφή του, που τους μαχαίρωσε ο πρώην σύζυγος της γυναίκας σε ξενώνα της περιοχής. Και οι δύο έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου. 

Ο δράστης εντοπίστηκε, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ και η Ασφάλεια του Βόλου, κοντά στην Περιφερειακή οδό.

Συγκεκριμένα, επειτα από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που εξελίχθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό με καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Πηλίου, ο δράστης έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του τον Άγιο Βλάσιο, με το αυτοκίνητό του.

O νεαρός άνδρας από τον Βόλο, μετέβη με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της πρώην συζύγου του και του αδερφού της και τους μαχαίρωσε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, που ήταν πρώην σύζυγος της νεαρής γυναίκας (και πατέρας του ανήλικου παιδιού της) , μπήκε στο σπίτι και τους κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, κάτι που του επέφερε ακαριαία τον θάνατο.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι ο δράστης ενοχλούσε τη γυναίκα και την οικογένειά της, που μάλιστα είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή για να σταματήσει να τους ενοχλεί.