Άκης Τσοχατζόπουλος: «Θρίλερ» με θυρίδες σε τράπεζα του εξωτερικού - Bίντεο

Η ύπαρξη θυρίδων σε τράπεζα του εξωτερικού, όπου ίσως υπάρχουν ποσά για τα οποία φυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και οι στόχοι της Βίκυς Σταμάτη για την ηθική αποκατάστασή της.

Ένα «θρίλερ» ήρθε στην επιφάνεια, με αριθμούς που παραπέμπουν σε θυρίδες τράπεζας του εξωτερικού, στις οποίες ενδέχεται να υπάρχουν ποσά για τα οποία είχε δικαστεί και φυλακιστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος. 

Σύμφωνα μάλιστα με τον ΑΝΤ1, φαίνεται να παραπέμπουν σε θυρίδες μεγάλης ευρωπαϊκής τράπεζας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Βίκυ Σταμάτη είναι έτοιμη να παραδώσει στις ελληνικές Αρχές στοιχεία που μπορεί να δώσουν άλλη διάσταση στη δικαστική υπόθεση του πρώην υπουργού Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, επιδιώκοντας έτσι την ηθική της αποκατάσταση.

Το περιεχόμενο και οι δικαιούχοι θα αποκαλυφθούν μετά από έρευνα και ίσως λύσουν το μυστήριο με τα χρήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ και για τα οποία φυλακίστηκε ο Άκης και η Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

«Να θυμίσω ότι και ο ίδιος ο Τσοχατζόπουλος υποστήριζε ότι δεν πήρε χρήματα αλλά άλλοι πλούτισαν. Με αυτή την αποκάλυψη ίσως κάποιοι χάσουν τον ύπνο τους», είπε ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Νίκος Αλεξανδρής.

Τον Απρίλιο του 2012, ο πρώην Υπουργός Άμυνας συνελήφθη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και λίγους μήνες αργότερα καταδικάστηκε σε 19 χρόνια κάθειρξη. Σύμφωνα με τη δικαιοσύνη ο Άκης Τσοχατζόπουλος δέχθηκε καταθέσεις μεγάλων χρηματικών ποσών από εκπρόσωπο εταιρείας εξοπλιστικών προγραμμάτων, χρήματα τα οποία φέρεται να διακινήθηκαν τμηματικά και μέσω άλλων προσώπων και εταιρειών. Τα χρήματα αυτά αναζητούνται ακόμα από το ελληνικό κράτος.

Δείτε το βίντεο του ANT1: