Ακρίτα για τη σεξουαλική κακοποίηση της Σ. Μπεκατώρου: Αντί να την θάβετε μάθετε στα παιδιά σας πώς στον βιασμό το «όχι» είναι «όχι»

Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα τοποθετήθηκε για την σοκαριστική αποκάλυψη της χρυσής Ολυμπιονίκου Σοφίας Μπεκατώρου, ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα της ομοσπονδίας της ιστιοπλοΐας.

«Αν η Σοφία Μπεκατώρου θέλει να αποκαλύψει το όνομα του βιαστή της θα το αποκαλύψει. Αν η Σοφία Μπεκατώρου δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομα του βιαστή της δεν θα το αποκαλύψει. Λόγος δεν πέφτει σε κανέναν ούτε για τον χρόνο που μίλησε, ούτε για τα περιστατικά που αφηγήθηκε, ούτε για τα ρούχα που φορούσε.

Η κυρία Μπεκατώρου θα διαχειριστεί όπως εκείνη κρίνει την ζωή της, την πληγή της, την οργή της. Κι εσάς που σας ξινίζει το ξένο τραύμα αντί να την θάβετε, φροντίστε καλύτερα να μάθετε στα δικά σας παιδιά πώς στον βιασμό το ‘όχι’ είναι ‘όχι’. Για να μην ζήσουν ποτέ αυτό που έζησε η (κάθε) Σοφία", έγραψε στην ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.