Quantcast

Αλλες 3 επιθέσεις σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη είχε κάνει ο 22χρονος επιδειξίας

Σε άλλες τρείς επιθέσεις φέρεται ότι εμπλέκεται ο 22χρονος επιδειξίας που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη, μετά την παρενόχληση σε νεαρή κοπέλα, την οποία ακολούθησε έως το σπίτι της.

Το βίντεο της πολυκατοικίας τον κατέγραψε και οδήγησε την αστυνομία στην σύλληψή του. Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Σμύρνης ερεύνησαν κι άλλες επιθέσεις που είχαν καταγγελθεί, όπως είχε ενημερώσει από νωρίς το real.gr.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 22χρονος «ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης τριών (3) παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως».

Ο 22χρονος φοιτητής, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το παρ’ ολίγο θύμα του στη Νέα Σμύρνη, ως ο δράστης της παρενόχλησης, συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το βίντεο που ανήρτησε η νεαρή κοπέλα στα social media από το βράδυ της Τετάρτης και οδήγησε στα ίχνη του, έχει προκαλέσει σοκ αφού δείχνει τον 22χρονο επιδειξία να την ακολουθεί έχοντας έξω το μόριό του.

Στο προφίλ του στα social media αναφέρει ότι είναι φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, διαμένει στη Νέα Σμύρνη και εργάζεται σε κατάστημα εστίασης της περιοχής.

Ο νεαρός προσήχθη αρχικά μετά την πληροφορία που έδωσε γειτόνισσα, η οποία είδε το βίντεο και στο πρόσωπο του αγνώστου αναγνώρισε έναν νεαρό που συχνάζει σε συγκεκριμένη καφετέρια της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση της Αστυνομίας «Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-5-2021 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μετά από καταγγελία ημεδαπής, άτομο την προσέγγισε πρώτες πρωινές ώρες της 6-5-2021 κατά την επιστροφή στην οικία της, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της.

Κατόπιν ενδελεχής έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, τακτοποιήθηκε και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανωτέρω πράξης.

Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.»

Nέα καταγγελία νεαρής γυναίκας: «Με ακολούθησε για 300 μέτρα… Έφτασε μέχρι  το σπίτι» | ενότητες, κοινωνία | Real.gr

Το βίντεο ντοκουμέντο και η καταγγελία

Η νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη κατήγγειλε με ανάρτησή της στο facebook την εφιαλτική περιπέτεια που έζησε όταν ένας άντρας άρχισε να την παρακολουθεί από τη στάση τραμ Αιγαίου στη Ν. Σμύρνη μέχρι το σπίτι της.

Μάλιστα, η κοπέλα δημοσίευσε βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος της πολυκατοικίας όπου ο νεαρός φτάνει μέχρι την είσοδο και προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα.

Η ίδια υποστηρίζει ότι έχει ήδη καταθέσει καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης και ζητά βοήθεια για την αναγνώριση της ταυτότητας του άγνωστου άνδρα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.

Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα.

Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.

Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: