Quantcast

Αμετανόητος ο 77χρονος δράστης του φονικού στην Κυπαρισσία - Την Παρασκευή η απολογία του – ΒΙΝΤΕΟ

Αμετανόητος ο 72χρονος δράστης του στυγερού εγκλήματος στην  Κυπαρισσία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του best-tv.gr. Το μεσημέρι εμφανίστηκε στο δικαστικό μέγαρο, και αφού πρώτα παραιτήθηκε του δικαιώματος να έχει δικηγόρο ή να του οριστεί αυτεπάγγελτα δικηγόρος υπεράσπισης, όπως προβλέπεται, στην συνέχεια ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μόνος του.

Στη συνέχεια οφηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και στα κρατητήρια της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με το best-tv.gr, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως εμφανίστηκε αμετανόητος μίλησε για θέμα τιμής. Οι κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί είναι για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Θρήνος στην Κυπαρισσία

Ένας απέραντος θρήνος έχει απλωθεί πάνω από την πόλη της Κυπαρισσίας και το ξημέρωμα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο του κενού, από τον άδικο χαμό του 38χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος που με τόσο άδικο τρόπο έφυγε από τη ζωή.

Το άγριο φονικό -κυρίως για τον στυγνό τρόπο που έδρασε και αφαίρεσε μια ζωή ο 72χρονος πρώην λαχειοπώλης που ζούσε στην τριφυλιακή πρωτεύουσα- έχει σοκάρει τους πάντες.

Σήμερα το πρωί, λίγα λουλούδια έχουν αφεθεί έξω από το κατάστημα που έχει τοιχοκολληθεί και το έντυπο αγγελτήριο κηδείας, η οποία θα γίνει το απόγευμα με την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία να καλείται να βρει δύναμη για να πει το τελευταίο αντίο στον άνθρωπό τους, σε ένα εξαιρετικό παλικάρι όπως όλοι ξέρουν καλά και περιγράφουν.

Παντού ένα σκηνικό σιωπής και οδύνης κυριαρχεί, αφού κανείς δεν μπορεί να δώσει την παραμικρή… εξήγηση στο τι έγινε και έχουμε φθάσει σε μια ανείπωτη τραγωδία. Με ένα παλικάρι, νιόπαντρο με όλη τη ζωή μπροστά του με ένα μωρό παιδί, να αφήνει την τελευταία του πνοή από τον πυροβολισμό που δέχθηκε από το περίστροφο που έφερε ο 72χρονος, που μετά το… επεισόδιο με τον λογαριασμό και το συμβόλαιό του, έκανε πράξη την απειλή του.

Ο δράστης μετέβη με ταξί στο σπίτι του, επέστρεψε με άλλο ταξί μετά από ένα τέταρτο, μπήκε στο κατάστημα κρατώντας το όπλο του, πήγε στα πλάγια και πυροβόλησε από απόσταση 1,5 μέτρου στην κοιλιακή χώρα τον νεαρό, με το πλήγμα να είναι θανάσιμο. Στην συνέχεια έφυγε σαστισμένος εμφανίζεται να κυκλοφορεί μπρος πίσω ανάμεσα στον κόσμο που είχε σοκαριστεί, μετέβη στην πιάτσα των ταξί, πήρε άλλο ταξί και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Αυτόπτες περιγράφουν την κατάσταση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα (7.4.2021) το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 72χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 39χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα, ο 72χρονος ύστερα από φραστική αντιπαράθεση που είχε με τον 39χρονο, ιδιοκτήτη καταστήματος στην Κυπαρισσία, αποχώρησε από το κατάστημα και στη συνέχεια επέστρεψε και τον πυροβόλησε με περίστροφο στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε, ενώ ο 72χρονος μετά το συμβάν, προσήλθε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας και συνελήφθη.

Στην κατοχή του 72χρονου βρέθηκε το ανωτέρω περίστροφο και πέντε φυσίγγια, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, εντοπίστηκαν στην οικία του και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, περίστροφο, -141- φυσίγγια πυροβόλου όπλου και -97- φυσίγγια κυνηγητικού όπλου.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.